Etiketter

søndag 11. november 2012

Mmmm-kake!


Vannvittig god og overdådig kake! Og man har alltid plass til litt til... (ikke egentlig, da)

Bunn:
4 eggehviter
3 dl sukker


Piskes stivt til marengs

2,5 dl peanøtter
20 Ritz kjeks


Knuses i foodprosessor. Blandes med marengsen og stekes på SMURT bakepapir (det fester seg helt garantert ellers fast i papiret) i en firkantet form. 175 grader u 15 minutter.


Fyll:
60 g smør
3 ss melis
2 plater kokesjokolade
4 eggeplommer
1 boks fløte
1 pose M


Smelt sjokoladen i vannbad. Bland med sømr og melis. Rør inn eggeplommene når sjokoladen er avkjølt.

Del kaken i to. Legg sjokoladefyll på, og legg dem oppå hverandre igjen. Nytt lag sjoklade på toppen. Ha på pisket krem og og knus posen med M med en kjevle, og ha dette over til slutt.

Disse hadde for eksempel blitt glade for å bli servert denne kaken...

2 kommentarer: