4 ss soyasaus
1 eggehvite
2 kyllingfileeter
1 hvitløkbåt
100 g potetmel
sesamfrø
Olje til fritering
Salt
Del kyllingen i 5 biter. Legg dem i en bolle og lag en marinade av soyasaus, sammenpisket eggehvite og finhakket hvitløk.
Lag ris mens dette marinerer.
Lag en blanding av potetmel, salt og sesamfrø på en tallerken. Rull kyllingen i blandingen og stek noen biter av gangen i an warm wokpanne med olje. La bitene renne av på rist. Serveres med saus:
Sursøt saus:
1 ss soyaolje
4 ss tomatpuré
5 dl vann
80 g sukker
2 ts sitronsaft
1 ts worchester saus
4 ss vineddik
1 ts salt
1 ts HP saus
1 1/2 ss potetmel
Grønn paprika
Ananas i biter
1/2 rødløk
Varm oljen i en panne, ha i alle ingrediensene. Skjær paprika i store biter og rødløken i båter. Ha det i sausen og varm opp, ta i ananas til slutt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar