Etiketter

søndag 11. november 2012

Andebryst med appelsinsaus

Andebryst, dette er mektig. En filet holder til to
Smør
Salt og pepper


Salt og pepre fileten, stekes i stekepanne 5 minutter på hver side. Så i ovnen på 160 grader i 15 minutter.

Saus:
Rødløk
2 sjalottløk

Honning

Wortchestersaus
Cherryeddik
Vann

Oksefond, på glass

1/2 dl appelsinjuice
Appelsinmarmelade
Smør


Finhakk løken og stek den gylden i smør og honning. Ha i worchestersaus, eddik og litt vann. Kok inn. Ha i 2 ss oksefond, og evt litt mer vann. Ha i appelsinmarmelade (Fru Bennets). Serveres tiul oppskåret and og råstekte poteter.

Poteter

Salt og pepper
Smør


Potetene rives på rivjern og stekes langsomt i smør med salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar