Vannvittig god og overdådig kake! Og man har alltid plass til litt til... (ikke egentlig, da)
Bunn:
4 eggehviter
3 dl sukker
Piskes stivt til marengs
2,5 dl peanøtter
20 Ritz kjeks
Knuses i foodprosessor. Blandes med marengsen og stekes på SMURT bakepapir (det fester seg helt garantert ellers fast i papiret) i en firkantet form. 175 grader u 15 minutter.
Fyll:
60 g smør
3 ss melis
2 plater kokesjokolade
4 eggeplommer
1 boks fløte
1 pose M
Smelt sjokoladen i vannbad. Bland med sømr og melis. Rør inn eggeplommene når sjokoladen er avkjølt.
Del kaken i to. Legg sjokoladefyll på, og legg dem oppå hverandre igjen. Nytt lag sjoklade på toppen. Ha på pisket krem og og knus posen med M med en kjevle, og ha dette over til slutt.
![]() |
Disse hadde for eksempel blitt glade for å bli servert denne kaken... |
Hørres og ser såååå godt ut 😊
SvarSlettHørres og ser såååå godt ut 😊
SvarSlett